رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ( مد ظله العالی)
ریاست محترم قوه ی قضاییه، حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی (دامت برکاته)
دادستان محترم تهران بزرگ، جناب آقای قاضی مرتضوی (دامت توفیقاته)
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر احمدی نژاد (دامت افاضاته)
من اعتراف می کنم،
من به تمام گناهان عالم اعتراف می کنم،
به عنوان یکی از عوامل وابسته به بیگانه، که در اغتشاشات ، شورش ها و اردو کشی های خیابانی هم دست سران اغتشاشگر هاشمی رفسنجانی ، خاتمی و موسوی که به جون خودم هم قسم هم شده بودند، بودم...
من زیر دست آن ابطحی مزدور و آن عطریانفر فلان فلان شده و آن بهزاد نبوی خائن تمام این ماه ها به طرح و اجرای این کودتا مشغول بودم. از سه سال پیش مشغول مراوده با شورای فرهنگی سفارت بریتانیا ی مزدور بوده ام ، پس از بستن آن خانه ی فساد به طور اختصاصی به منزل سفیر خبیث انگلستان رفت و آمد کرده ام و مستقیما از ملکه الیزابت و پرنس فیلیپ و گوردون و تونی دستوراتی را به اجرا در آورده ام.
تقلب اسم رمز شورش ما بود، در حال حاضر شدیدن احساس گناه می کنم و از محضر آن حضرات و به ویژه ی حضرت آیت الله العظمی مصباح یزدی، فائزه الدنیی و العقبی (ارواحکم فداه) طلب استغفار می کنم و از آنجا که شدیدا به عارضه ی الهی اضافه وزن دچار می باشم ، مدام غصه می خورم که چرا توفیق حضور در زندانهای انسان پرور شما را نیافتم، که با چنان برنامه ی کارشناسی شده ای ظرف چهل روز، ابطحی مزدور را از آن وضع مضحک درآورد و هیکلش را با آن رژیم عالی و دقیق نصف کرد.
رهبرا، رییس جمهورا، مصباح یزدیا، مجتبایا، بگذرید از من را عفو کنید ، من گول خوردم، من از سبز بودن ، از آزادی خواهی ، از حقوق بشر، از قانون ، از مهر و عدالت توبه می کنم...
و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه....
...