برای شرکت در بحث و نظردهی، اول باید در سیستم وارد شوید.

من حامی موسوی‌امِ، مثل او به تغییر فکر می‌کنم، مثل او سبز فکر می‌کنم. مرا هم محاکمه کنید. مرا هم روی یکی از آن صندلی‌های قرمز بنشانید. به جرم سبز بودن برایم کیفرخواست بنویسید. دست‌هایم را بلند کرده‌ام. منتظرم که دستبندها از راه برسند. مرا محاکمه کنید. من حامی موسوی‌ام.

آنها که سبز می‌اندیشند، فقط همان‌ها نیستند که با دستهای دستبند خورده در یکی از مضحک‌ترین دادگاههای تاریخ ایران نشستند، من هم هستم. من هم سبز می‌اندیشم، من هم جهان را سبز می‌خواهم. مرا هم محاکمه کنید.

آقای دادستان، آقای محاکمه! آقایان صاحب دستبندها و زنجیرهای بی‌پایان! من سبزم، یکی از همان‌ها که دستبند به دست روی صندلی‌های قرمز تو نشستند و اعتراف کردند. مرا هم محاکمه کنید.

شما هم بنویسید از این با هم بودن. تا بدانند که اگر حمایت از موسوی جرم است، ایرانیان امروز همه مجرم‌اند.

vote up 45 vote up

گزارش به مدیر

نظرات به ترتیب:

دریافت

جدیدترین

صفحه      987654321
بدینوسیله آمادگی خود را جهت محاکمه به جرم حمایت از میرحسین موسوی و سبز اندیشی از طریق بازجویان مضحک ترین دادگاه نمایشی جهان اعلام میدارم تا بیشتر باعث انبساط خاطر هموطنان شود.
vote up 29 vote up
  • Promteh
  • (
  • sabz510637
  • )
گزارش به مدیر

نه اشتباه نکنید . موسوی طرفدار منه. چون حرف هایی که در دلم بود و را به زبان آورد بعد که من را زدند کنار ما ایستاد و نوازش کرد. بعد که من را کشتند به نزدیکانم تسلیت گفت و با هزار بدبختی خود را به بالای سر قبرم رسان و برایم فاتحه ای خواند که به زور از آنجا راندندش. هنوز هم می گوید که تسلیم این صحنه سازی خطرناک نمی شود. قول داده نگذارد خون من پایمال شود. موسوی طرفدار منه . من خودمم

vote up 25 vote up
  • tootoon
  • (
  • tootoon
  • )
لغو گزارش
اعتراف می کنم 
که هنوز به جمهوری اسلامی امید داشتم !
به آهسته و پیوسته بودن !
 به زنده کردن انسانیت از درون همین قانون اساسی !
قسم به همه ی قشنگی های دنیا که  من هم  از زشتی و دزدی و دروغ خسته ام !
 پس چرا درنگ ؟
 مرا هم با خود به سیاهچالهای سرختان ببرید که از این ایران ویران  خاکستری کوتاه  آباد تر است و بلند تر!

خدایا در محضر تو به دوستی ها قسم که من جز "  سبز "  نباشم ! 
vote up 23 vote up
  • mehrana
  • (
  • mehrana
  • )
گزارش به مدیر
من  طرفدار سبزترین سید سبزپوش این دیار سبزام. مرا هم به جرم سبزبودن بازداشت کنید.
vote up 16 vote up
  • زهرا
  • (
  • ایران سبز
  • )
لغو گزارش
اگر دلسوزی برای کشور خود و داشتن اندیشه ای ازاد گناه محسوب می شود پس حاظرم محاکمه شوم.
vote up 13 vote up
  • SaLiXeM
  • (
  • SaLiXeM
  • )
گزارش به مدیر

نياز به خواستن ما نيست
خودتان اعلام كرديد بعد از مراسم تحليف يقه مان را ميگيريد و به سقف ميچسبانيد
باشد
ولي به خداي احد و واحد قسم كه در آن هنگام سبزترين فريادم را از گلويم خارج ميكنم
به خداي انتقام گيرنده قسم كه در آن هنگام با سبزترين رييس جمهور تاريخ عهد ميبندم كه تنهايش نميگذارم
ملك با كفر ميماند ولي با ظلم نه
واي بر شما كه هر دو را با هم داريد
روزي ميرسد كه با ترس و حسرت مينگريد
به حكومتي سبز و صادق
يه مردمي استوار
به رييس جمهوري كه سراپايش از حمايت بي حد مردم غرق در لذت و غرور ميشود
آري
آنروز ميرسد
و لازم نيست ما وعده ي آمدنش را از شما بشنويم

روزها پيش...مردي آمد كه وعده و اميد از دست رفته اش را به مردم نااميد بازگرداند
توي كوهستون
دلش بيداره
تفنگ و گل و گندم
داره مياره
تو سينه ش جان جان جان
توي سينه ش جان جان جان
يه جنگل ستاره داره
جان جان
يه جنگل ستاره داره
لبش خنده ي نور
دلش شعله ي شور
صداش چشمه و يادش آهوي جنگل دور.............

vote up 12 vote up
  • ميترا بلك
  • (
  • ميترا بلك
  • )
لغو گزارش
اگر دادگر شما هستید، پس بیدادگر من هستم، مرا محاکمه کنید!
اگر مردمدار شما هستید پس خودکامه و مستبد من هستم، مرا محاکمه کنید!
اگر جوینده حق شما هستید پس من خود ناحق هستم، مرا محاکمه کنید!
اگر راستگو و درستکار شما هستید پس شیاد و حیله گر من هستم، مرا محاکمه کنید!
اگر پاکدل و نیک پندار شما هستید پس بد دل و کینه توز من هستم، مرا محاکمه کنید!
اگر انسانیت و مهر ورزی پیشه ی شماست پس ددمنشی و پلیدی پیشه ی من است، مرا محاکمه کنید!
اگر فرزانه گی و فرهیختگی منش شما است پس پستی و فرومایگی منش من است، مرا محاکمه کنید!
اگر نماینده خدا بر روی زمین شما هستید پس نماینده شیطان بر روی زمین من هستم، مرا محاکمه کنید!
اگر فردوس جایگاه ابدی شما است پس جاودانگی من در دوزخ خواهد بود، مرا محاکمه کنید!
من می خواهم با سربلندی و آزادگی از این جهان رخت بندم،  پس هر چه زودتر مرا محاکمه کنید!
vote up 12 vote up
  • سیون
  • (
  • sivan62
  • )
گزارش به مدیر
من هم طرفدار آزادی انسانم، طرفدار عشق، خدایی دارم که برای من کافی است، متنفر از ظالم، متنفر از دروغ و ریا ... نمی دانم ولی دوستانم می گویند تو هم مانند ما سبزی. شاید! طرفدار موسوی هم هستم، آدم خوبی است
برای محاکمه باید به کجا بروم؟
vote up 11 vote up
  • محسن
  • (
  • آریا
  • )
لغو گزارش
هر شب به چشم اشك دارم و آه در گلو. ميرحسين عزيز. تو تنها نيستي. من هستم. او هستم. آنها هستند. خدا هست. گيريم محاكمه‌مان كنند. همگي‌مان را. ما همگي متهميم. ما همگي سبزيم. فرياد مي‌‍زنم ما نمي‌خواستيم انقلاب كنيم. قصدمان براندازي نبود. همين جمهوري اسلامي را مي‌خواستيم و مي‌خواهيم. اصلاح‌شده‌اش را. انقلاب مخملي؟ واي به ذهن كوچك كودتاچيان.
ما همگي سبزيم. گيرم حضور درخت را كتمان مي‌كنند، با بهار چه خواهند كرد؟!
vote up 11 vote up
  • nahid
  • (
  • khordadi
  • )
لغو گزارش
اگر طرفداری از حق اگر طرفداری از آزادی اگر طرفداری از خونه نداهای وطنم اگر طرفداری از سبزترین سید کشورم جرم است.... مرا نیز محاکمه کنید...!!
vote up 10 vote up
  • Sabzikhordan
  • (
  • Sabzikhordan
  • )
گزارش به مدیر

اعتراف میکنم ...

من به تلاش برای براندازی نظام "جمهوری اسلامی " آن هم با رای به دلتمرد مورد علاقه خاص بنیانگذار این نظام و نخست وزیر محبوب دوران پرافتخار دفاع مقدس اعتراف میکنم

اگر رای دادن به چنین مردی جرم است لطفا ما را هم محاکمه کنید همین حالا و در محکمه عادلانه کیهان !

خود قهرمان باشیم ...

وقتی گالیله در اثر شکنجه و تهدیدات کلیسا مجبور شد به اشتباه خود پی ببرد و به صاف بودن کره زمین "اعتراف" کند، یکی از شاگردان گالیله به سمت او آمد و تف بر زمین انداخت و گفت: تف به سرزمینی که قهرمان ندارد.
گالیله در جواب گفت:
تف به سرزمینی که به قهرمان احتیاج دارد.

بیایید خود قهرمان باشیم و به دنبال قهرمان نگردیم

vote up 10 vote up
  • رضا
  • (
  • yekbom
  • )
لغو گزارش
اینها می خواهند با این دادگاه های نمایشی از تجمع اعتراضی مردم در روز نکبت جلوگیری کنند و جنبش سبز را سرد کنند
این اعترافات به زودی تکدیب خواهد شد

روز نکبت با حضوری چون 25 خرداد پاسخی دندان شکن به این نوکیسه های تمامیت خواه خواهیم داد و نشان می دهیم توهین به مردم و معرفی حرکت میلیونی مردم به عنوان یک حرکت وابسته به خارج از کشور چه نتیجه ای دارد
  • پیمان
  • (
  • peyman
  • )
لغو گزارش

رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ( مد ظله العالی)

ریاست محترم قوه ی قضاییه، حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی (دامت برکاته)

دادستان محترم تهران بزرگ، جناب آقای قاضی مرتضوی (دامت توفیقاته)

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر احمدی نژاد (دامت افاضاته)

من اعتراف می کنم،

من به تمام گناهان عالم اعتراف می کنم،

به عنوان یکی از عوامل وابسته به بیگانه، که در اغتشاشات ، شورش ها و اردو کشی های خیابانی هم دست سران اغتشاشگر هاشمی رفسنجانی ، خاتمی و موسوی که به جون خودم هم قسم هم شده بودند، بودم...

من زیر دست آن ابطحی مزدور و آن عطریانفر فلان فلان شده و آن بهزاد نبوی خائن تمام این ماه ها به طرح و اجرای این کودتا مشغول بودم. از سه سال پیش مشغول مراوده با شورای فرهنگی سفارت بریتانیا ی مزدور بوده ام ، پس از بستن آن خانه ی فساد به طور اختصاصی به منزل سفیر خبیث انگلستان رفت و آمد کرده ام و مستقیما از ملکه الیزابت و پرنس فیلیپ و گوردون و تونی دستوراتی را به اجرا در آورده ام.

تقلب اسم رمز شورش ما بود، در حال حاضر شدیدن احساس گناه می کنم و از محضر آن حضرات و به ویژه ی حضرت آیت الله العظمی مصباح یزدی، فائزه الدنیی و العقبی (ارواحکم فداه) طلب استغفار می کنم و از آنجا که شدیدا به عارضه ی الهی اضافه وزن دچار می باشم ، مدام غصه می خورم که چرا توفیق حضور در زندانهای انسان پرور شما را نیافتم، که با چنان برنامه ی کارشناسی شده ای ظرف چهل روز، ابطحی مزدور را از آن وضع مضحک درآورد و هیکلش را با آن رژیم عالی و دقیق نصف کرد.

رهبرا، رییس جمهورا، مصباح یزدیا، مجتبایا، بگذرید از من را عفو کنید ، من گول خوردم، من از سبز بودن ، از آزادی خواهی ، از حقوق بشر، از قانون ، از مهر و عدالت توبه می کنم...

و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه....

...

• nima
  • (
  • nima.nima
  • )
گزارش به مدیر
من هم طرفدار موسوی هستم ، مرا محاکمه کنید و اعترافاتم را که الان هنوز نمی دانم چیست چون به چوب بازجو بستگی دارد اعلام کنید.
  • سعید
  • (
  • سودای آزاد
  • )
گزارش به مدیر
بله. اگر سبز بودن اتهامه ماها رو هم باید محاکمه کنن. تازه بیچاره ابطحی که سبز نبود، کروبی بود. ولی فرقی نمی کنه. امروز همه ما متحدیم. موسوی و کروبی فرقی نداره. همه ما متهمیم که اعتراض می کنیم. بیان ما رو هم ببرن محاکمه کنن اعتراف بگیرن ازمون.
  • صادق
  • (
  • sadegh
  • )
گزارش به مدیر
به لحظه لحظه این روزهای سرخ قسم
که بوی سبزترین فصل سال می آید

من هم طرفدار موسوی هستم 
مرا هم محاکمه کنید

• سنگستان
  • (
  • سنگستان
  • )
لغو گزارش

اعتراف میکنم ...

من به تلاش برای براندازی نظام "جمهوری اسلامی " آن هم با رای به دلتمرد مورد علاقه خاص بنیانگذار این نظام و نخست وزیر محبوب دوران پرافتخار دفاع مقدس اعتراف میکنم

اگر رای دادن به چنین مردی جرم است لطفا ما را هم محاکمه کنید همین حالا و در محکمه عادلانه کیهان !

خود قهرمان باشیم ...

وقتی گالیله در اثر شکنجه و تهدیدات کلیسا مجبور شد به اشتباه خود پی ببرد و به صاف بودن کره زمین "اعتراف" کند، یکی از شاگردان گالیله به سمت او آمد و تف بر زمین انداخت و گفت: تف به سرزمینی که قهرمان ندارد.
گالیله در جواب گفت:
تف به سرزمینی که به قهرمان احتیاج دارد.

بیایید خود قهرمان باشیم و به دنبال قهرمان نگردیم

• رضا
  • (
  • yekbom
  • )
گزارش به مدیر

نه تنها آقایان هاشمی موسوی وخاتمی بلکه همه ما ایرانیان با هم همقسم شدهایم.
پس همه مارا باید در این دادگاه محاکمه کنید.
با این تفاوت که وکیل ما در این دادگاه خداوند است.
خداوند از ما دفاع خواهد کرد.

• نوید
  • (
  • نوید
  • )
لغو گزارش
سلام
من هم طرفدار میر حسین موسوی هستم.هدف ایشان هدف من هم هست. تا کی باید این همه ظلم رو ببینم و اشک بریزم؟ اگه سبز بودن جرمه. من هم سبزم.
  • گندم
  • (
  • gole_gandom
  • )
لغو گزارش
خنک آن قمار بازی که بباخت هر چو بودش
و نماند هيچش الا هوس قمار ديـــــــــــــــــگر

من هم گناهکارم، من هم طرفدار موسوی هستمف من نيز چون تمام ياران سبز موسوی مستحق محاکمه ايي اين چنينی هستيم،
ما رو هم محاکمه کنيد،
شما نمیتونيد روح و انديشه مارو بگيريد، زبان ابطحی اقرار کرد، اما چه ابلهيد که حرفهای سبز اورا از نگاه شوخش نخوانديد!
  • دخت ايران زمين
  • (
  • دخت ايران زمين
  • )
لغو گزارش